Promote Blog Dekat LinkedIn

Promote Blog Dekat LinkedIn

Oh, macam mana aku boleh nak terbuka linkedin ni, selalu nampak butang benda nih , oh power jugak ye. Aku baru discover yang linkedin ni dah macam facebook. Cumanya ialah yang ada dalam linkedin ni ialah orang profesional. Mereka ni siap ada institusi, diskus pasal kerjalah. Hal hal lain takdelah.
Ada satu peluang bagus aku tengok, eh kita boleh tengok siapa view kita. Oklah tuh, macam facebook page insights pun ada. Paling cool ialah yang buka ni memang golongan profesional. Jaranglah yang buka linkedin ni ialah budak sekolah, hahhaa. So tu satu point bagus untuk target pembaca blog korang. So rajin rajin connect lah.
Tapi macam biasa, orang profesional ada masa ke nak layan isu viral ? Lagi satu depa nih pun mostly on facebook. Tapi why not cuba share betul tak ? Jangan lupa, orang lompat ke instagram sebab facebook bosan gile, news feed hancur, asyik asyik orang yang sama je kita tengok. Hahhaa, mungkin lepas ni kau declare dirikau sebagai profesional bloggers. Eh, memang ada profile internet marketer kat linkedin. Bagus untuk explore.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has One Comment

  1. Ever wanted to get free YouTube Views?
    Did you know you can get them ON AUTOPILOT & TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu