FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Punca Pening Kepala

Punca Pening Kepala

Pening kEpala, May 9, 2010 at 6:12am

salam sejahtera, dua tiga harini , saya pening kepala, tak tahulah, mungkin tanda tanda demam, takpun terlampau penat yang amat. Hari khamis, kami bertolak ke UTM skudai, sebab nak pulangkan jubah. Dan juga sempat sempat saya berbincang dengan Dr Zuwairie pasal phd saya. Mula mulanya hanya perbualan meminum kat starbucks.

Oklah hari jumaat terus balik shah alam, ingatkan nak join meeting petang, rupanya meeting JKB tu pagi. jadi terus menjadi malas, baikle berehat. Masa lepas jumaat tu pulak, astro b-yond datang. OKleh, sabtu lak, orang TM datang pasang UniFi kat umah baru aku ni. Hoooo, sebab tula boleh update blog ni. OKle, laju pun laju. Yang penting sekarang ni pun senang nak buat kroje, dan senang juge nak berfacebook nye, Pastu kroje pun tak buatle. Tapi takpa, gua pun nak lajukan, supaya cepat leh tulis journal sebelum candidature defence. Okle, gua nak belah dulu ni, ok byee byee!!!!!

Leave a Reply

Open chat