FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Ramadhan 2021 Tiba

Ramadhan 2021 Tiba

RAMADHAN TIBA RAMADHAN TIBA

Bukan time raya je nak kemas rumah, time ramadhan lagi wajib , hahaha. Nak sambut keberkatan,kena siapkan diri , dan jugak rumah.

Bulan nak gandakan ibadah, nak gandakan amalan, jawabnya rumah pun kenalah best jugak. Lagi lagi time puasa, confirm banyak duduk rumah dari keluar.

Apapun kakak dah kena belajar buat kerja, hahhaa. Dia kena lead adii beradik lain, lesen dia besar, tapi kalau tak bersih, dia jugak kena. Hahaha. Nasiblah kakak , semua benda untuk bagi kau jadi orang berguna nanti.

Selamat Berpuasa , untuk batin dan juga zahir. Bukan sekadar pahala, tapi untuk kesihatan juga. Teringat 2 tahun lepas, saya tumbang kerana darah tinggi, akhirnya tekad nak kuruskan badan. Berjaya jugak kurus kering dulu. Sekarang ni borderline bmi 25 , dengan kelebihan lemak perut, hehhee.

#arreessazulaikha
#ramadhan2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat