Restoran A&W Sunway Geo Avenue Terlampau Kecil ?

Hahaha, apa punya pendapat dah ? restoran pun aku kira terlampau kecil ? Ke korang ada yang dah pergi sana ? Ke korang jenis boikot makanan segera macam korang boikot mcdonald sebab penyumbang besar kepada Israel ? Tapi nak aku cakap, tempat dia memang kecil, hahaha, layan jelah.
Nak kata kecil tuh, ada lagi kecil, dekat petronas seksyen 7  Jackel, hadoi kau,  lagi sempit, adalah sebelah kedai mesra, ada A&W, bolehlah makan ayam goreng, nugget, fries, dan macam macam lagi yang ringan. Tapi restoran nih yang best tentu sekali lah root beer campur float tuh. weih kalau hari hari minum rosak buah pinggang kau brader.
restoran sunway geo avenue
Nak jadi cerita best,  sebab aku baru je shopping VIVIX dekat HQ shaklee yang baru, tempat sunway geo avenue ni baru lagilah, tapi dia ni betul betul dekat dengan sunway medical centre,, jadi bebudak sunway kolej pun dekat, jadi kalau rasa nak makan  tuh, bolehlah try root beer, hahaha.
air sedap
Aku pulak melayan karenah anak sulung arreessa zulaikha yang tak pasal pasal nak makan sini. Oklah, janji dengan dia nak makan je, lepas tuh dia komplen tak kenyang, hahaha, sib baik dia minta makan je, dia tak minta makan sampai kenyang, kalau tak habis duit, sekali sekala bolehlah bang, kalau jawabnya aku kena rempit adsense dengan buat  ayat  jual vivix berbotol-botol, apa lagi, layan jelah mereka nih. Tak boleh selalu. Jadi aku bagi diorang bedal curly fries dan nugget. Share dua tiga orang, gaduh lah jawabnya.
restoran a&w
Akhir kata nanti ada lagilah restoran lain yang akan buka kat sunway geo nih, tapi aku tengok banyak tak halal, jual arak, kaw kaw punya. Hadoi, tapi takpa, aku tunggu mamak buka, jangan sampai mamak tak sedap sudah. Tapi yang pasti harga confirm MAHAL, biasalah zaman era moden teknologi terkini. 

1 comment on “Restoran A&W Sunway Geo Avenue Terlampau Kecil ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge