FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Reunion Rockers UTM

Reunion Rockers UTM

Hahaha, ni kasi pecah suara punya. Sebab saya dan isteri di jemput ke warung satu

Hahaha, ni kasi pecah suara punya. Sebab saya dan isteri di jemput ke warung satu malaysia . Di jemput saudara husin ittadakimas. Inilah perjumpaan dan riang gemilang , mengembalikan zaman kegemilangan rock kapak di UTM satu ketika dahulu. Band band Houdinix, Lorong Terbabas(LTB), Ittadakimas, Aeges , Crysto, dan sebagainya.

Gua cuma datang lambat kerana tak reti nak ke LRT kampung baru,(sign board hilang agaknya). Malam tu semua orang menyanyi dan jamming sesuka hati, termasuk aku sekali. Lantak hangpalah. Janji layan kangkung nye.

Diharapkan, tahun depan ada gathering macam ni lagi. Tempat kasi buat kat hotel ke, apa ke, tak pun kat pantai. huhuhu. Ok selamat sejahtera salam 86 Malaysia

Leave a Reply

Open chat