Rumah Mesra Ceria Kuala Terengganu

Rumah Mesra Ceria Kuala Terengganu

Perjalanan dari Pengkalan Chepa ke Kuala Terengganu memanglah mencabar. Boleh pula tersilap jalan, dan nasib baik jumpa jalan besar. Alhamdulillah, sampai juga Kuala Terengganu buat kali kedua dalam sejarah ketamadunan. Tapi bila nak mencari Felda Residence Hotel pula mencabar dek kerana batery hp yang kehabisan, masa ni pulak teringat, hok bonus besar ni, kena invest beli powerbank. Malam kami ada dinner khas dengan keluarga Rumah Mesra Ceria (RMC) di sini. Alhamdulillah !!!

Terima kasih kepada Amalina, Izudin, Kay, dan Gee, yang sudi bersama-sama untuk dinner bersama kami. Alhamdulillah, dapat juga melawat team RMC yang hebat di KT. Apapun tahniah juga pasangan pengantin baru Kay dan Gee, yang katanya baru 6 hari kahwin. Selamat pengantin baru !! Malam tu makan tempat yang agak lain sikit, ala-ala Yusram kat Shah Alam ni. 

Kalau korang nak baca cerita Kay, jom lawat website beliau, matakelangit.blogspot.com, ceritanya penuh perasaan dari hati. Orang Sabak Bernam yang dah lama duk KT, katanya tak cekap lagi nak cakap ganu kito !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat