Rumah Mesra Ceria Kuala Terengganu

Rumah Mesra Ceria Kuala Terengganu

Perjalanan dari Pengkalan Chepa ke Kuala Terengganu memanglah mencabar. Boleh pula tersilap jalan, dan nasib baik jumpa jalan besar. Alhamdulillah, sampai juga Kuala Terengganu buat kali kedua dalam sejarah ketamadunan. Tapi bila nak mencari Felda Residence Hotel pula mencabar dek kerana batery hp yang kehabisan, masa ni pulak teringat, hok bonus Shaklee besar ni, kena invest beli powerbank. Malam kami ada dinner khas dengan keluarga Rumah Mesra Ceria (RMC) di sini. Alhamdulillah !!!
rumah,mesra,ceria,rmc,kuala,terengganu,shaklee,business,mlm,
RMC Kuala terengganu

Terima kasih kepada Amalina, Izudin, Kay, dan Gee, yang sudi bersama-sama untuk dinner bersama kami. Alhamdulillah, dapat juga melawat team RMC yang hebat di KT. Apapun tahniah juga pasangan pengantin baru Kay dan Gee, yang katanya baru 6 hari kahwin. Selamat pengantin baru !! Malam tu makan tempat yang agak lain sikit, ala-ala Yusram kat Shah Alam ni. 
kuala terengganu
Kay dan Gee
Kalau korang nak baca cerita Kay, jom lawat website beliau, matakelangit.blogspot.com, ceritanya penuh perasaan dari hati. Orang Sabak Bernam yang dah lama duk KT, katanya tak cekap lagi nak cakap ganu kito !!!

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu