Samsung Grand Quatro

Apapun, semalam, gua tak sempat nak update blog, tah tetiba takda idea, lepas tambah lagi dengan kepenatan, COD vivix dan set kurus bajet 100. Lagi power lagi bila gua makan tak ingat banyak. Oklah, semalam macam biasa, kitorang buat besday party, semalam hari jadi Abah yang ke 64, hahhaa, so besday party dengan Arreessa dan Amir sekali. Macam biasalah, makan kek dan bagi hadiah !!
abah,mama,besday,sambut,hari,jadi,
Abah dan Mama 

Apa Itu Samsung Grand Quatro ?

Oklah, yang ni model handphone Samsung, hoo, aku tengok macam best je, so aku belilah ,ok kat bawah ni ada dia punya spec dia, mana tahu korang nak beli. So semalam, aku tolong mak aku potong simcard dia, cari screen protector dan cover. Bapak aku pulak, dia rilek je, dia simpan dulu, aku malas nak paksa. hahah.
Samsung 4 core punya

Abah dan Mama menang MOTOR !!!

Sekian sahaja, ringkas je, ok lepas ni entry yang panjang sedikit !!!

0 comments on “Samsung Grand QuatroAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge