Tahniah Siti Nurhaliza Hamil 4 Bulan , 11 Tahun Menunggu Dengan Sabar !!!

Akhirnya berita yang paling ditunggu-tunggu rakyat Malaysia ialah Dato Siti disahkan hamil, hahaha,kalau korang tengok video tuh, memang boleh rasa betapa dato siti punya lama tunggu. Aku ingat dulu pun ada juga dia hamil, tapi macam biasa tak jadi, lepas tuh kena kutuk kaw kaw punya. Penat wei nak jadi Dato Siti, hahaha.

Apapun nak kena fahamlah, bukan semua orang ada rezeki nak dapat anak. Downline kitorang yang duduk putrajaya pun masih menunggu, ramai je diluar  sana, masih berusaha dan berusaha. Rezeki ni bukan nya buat sekali terus dapat. Kitorang dulu 6 bulan jugak nak dapat rezeki. Siap masa tuh pergi mengubat homopati, sebelum kenal dengan set  kehamilan shaklee.

hamil  4  bulan

Tapi Alhamdulillah sekarang tak sedar anak dah tiga orang. Cuma beza anak kedua dan pertama tuh sampai 4 tahun, agaknya sebab wife pun busy stress memanjang, aku lak sibuk menyibuk buat phd. Bila wife kata dia hantar surat resign, hahaha, terus dia kata melekat . Anak ketiga pulak sebab dia buat detox, bagus kan ? Biasalah kalau korang baca bab kehamilan nih, detox ni bagus untuk singkirkan kotoran toksin, supaya ovum dapat membiak sihat  dalam rahim.

Kalaulah orang biasa pun payah, lagi teruk punya Dato Siti, artis top  tanah air, bak kata orang kampung aku, tak sah kalau orang tak mengata. Ada yang kata bukan-bukan. Tapi biasalah nak kena sabar sikit. Kena jumpa pakar dan jaga makan. Kalau korang baca balik kisah kisah ajaib dalam Al-Quran, korang akan tahu, kehamilan ini memang kuasa Allah. Insyaallah kalau kita sabar dan terus berusaha, tentu ada hasilnya.

Apapun buat Dato Siti, kalau nak kehamilan yang sihat, kena makan set kehamilan shaklee, bolehlah beli dengan kami di DietDietSihat. Hahhaa, doa doa sikit. Alhamdulillah, tahniah Dato Siti dan Dato K. Memang macho kaw !!!

0 comments on “Tahniah Siti Nurhaliza Hamil 4 Bulan , 11 Tahun Menunggu Dengan Sabar !!!Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge