FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

SLE

SLE

SLE FIGHTERS

Pernah dengar ke SLE ? Pernah dengar tak LUPUS ? Semua benda ni adalah satu penyakit imun yang kritikal, sampai badan semua jadi lemah. SLE tu adalah singkatan kepada Sistemik lupus eritematosus. Penyakit nih adalah penyakit autoimmune. Hahha, kenapa auto pulak ? sebabnya sistem imunisasi badan menjadi huru hara dan menyerang tisu sendiri. Kalau la dia serang sel sendiri, jawabnya memang lemahlah satu badan.
makan vivix shaklee untuk SLE

MASTER DANIEL

Kisah perjuangan SLE ni jadi satu tangisan dalam kegembiraan masa NC tahun lepas. Saya mendengar sendiri cerita dari master alice dan anaknya master daniel, memang sangat sedih, sampai kena gadai harta semua. Semuanya berlaku bila daniel mula rasa letih tak bermaya, dan doktor menyatakan daniel mengidap SLE. Semuanya berubah bila mereka bertemu Shaklee dan akhirnya daniel sihat dan makin cergas.

MASTER IFFAH

Sebelum master danieal, saya dah dengar cerita master Iffah, salah seorang fighter SLE. Dia sampai lemah, sampai surender hidup nak jual nasi lemak, rasa hidup takda harapan. Akhirnya berjumpa dengan produk shaklee VIVIX. Akhirnya badan kembali sihat, paling menakjubkan sekarang iffah dah melahirkan anak kedua , dengan diet permakanan shaklee .

VIVIX

Dengan vivix, minuman ini membantu membaiki sel yang rosak, memberikan tenaga kepada sel, supaya dapat melawan sindrom lupus. Pesakit lebih bertenaga selepas minum vivix. Ianya bergantung kepaada seseorang. Tentu sekali diet master iffah dan daniel sangat berbeza dengan orang biasa. Boleh tanya mereka, berapa botol vivix yang mereka habiskan dalam sebulan. Jangan terkejut pulak hhahhaa.

Leave a Reply

Open chat