SOHO KL OTAM GREENPAVER

SOHO KL OTAM GREENPAVER

December 1, 2008 at 6:45 AM

29/11/2008-SohoKL

Dah lama tak jumpa Otam. Kali ini otam akan perform di SohoKL, dekat doppleganger, dan ada juga bijoubazaar. Kali ni otam ada bawak ajan brainhed main gitar, eddy on drum, dan jgk ash pada ikut sekali. Sampai sana bermacam macam orang jumpa, antaranya mariam bijou bazaar, alvin infinatez dan fauzan layar tanchap. Cara gile, sempat jugak busking dengan alvin, dan juga sempat busking dengan ajan, otam, dan fauzan sebelum kitorang nye show. Cumanya haritu ada best skt, gua kali pertama berjumpa ngan cik Yuna, hehehe, dan sempat berphoto ngan nye. ehhehe. Haritu kitorang main lagu boba, let loose your mind, pulau perhentian. Cuma satu lagu otam suruh aku main lagu perjalanan, dan satu lagu akhir. Lagu akhir tu tak tahulah apa tajuk dia, hehehe, sori ye. Show memang layan gile, dengan eddy pun tak tahu rentak sebenar lagu perjalanan. Tapi akhirnya dapat diserasikan, menjadi perjalanan versi rancak(maybe boleh buat macam ni nanti). Thanks Otam ajak saya jamming. yeah

Ni pulak cerita lain skt. Greenpaver pun ada perform jgk. Pergh dah lama tak jumpa chinozz, cherry and the gang. Niat nak amek cd tak kesampaian. Cherry lupa nak bawak cd. Tapi sempat juga saya jamming dua lagu diorang, cahaya dan sahabat. Tapi sebelum tu, diorang ada main lagu for you dan terbang(ni dah kluar radio). Cherry pakai gitar fami houdinix, sebab gitar tu gua sendiri ikut fami p beli kat wohfat. Green paver pun duah kluar album. Korang patut cari cd mereka di kedai kedai berhampiran. Lagunya enak enak gitu. Thanks to chinozz, ajak saya jamming lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat