SOHO

SOHO

Kalau kita borak bab SOHO nih banyak pendapat yang kita dengar, semua orang nak soho, beli rumah, lepas tuh hias rumah cantik cantik, janji ada SOHO best, wow, memang mengancam lah. Masa tuhlah kita boleh fokus buat kerja semua. Kalau lelaki pulak, diorang suka buat studio jamming, dalam tuh buat kerja, jamming, buat recording dan macam-macam lagi boleh buat.  Jadi kalau rasa SOHO ni penting, buatlah. Ada pulak yang suka mobile, sebab takda tempat dalam rumah boleh dijadikan SOHO. Ok, itu terpulang kepada pendapat masing masing. 
soho untuk buat business shaklee

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has 2 Comments

  1. SOHO ni memang wajib ada walaupun kita kerja tak tentu tempat hehe.. Bagi semangat kengkonon ada opis sendiri

    1. hehehe, feel tuh penting, kita fokus nak buat kerja

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu