Status Color Facebook Best

Status Color Facebook Best

STATUS COLOR FB MEMANG COOL
Sejak dua menjak nih , ramai dah update status guna aplikasi color nih, hahhaa ,memang cunz ,tapi nak cakap, bukan semua color ada, sampai ada orang komplen takde warna pink.

Lepas ada facebook live, rasanya yang ni versi update baru facebook boleh main status color color, macam buat poster qoutes pun ada, kalau screen shot mesti lawa lawa, siap dah ada yang bagis tips macamana nak buat status kolor kolor nih, leh tgk timeline kakselim Lailasani Ismail punya tips. 
semuanya ni membuatkan hati bungabunga, oklah, tak seteruk lagi zaman myspace dan friendster lagi. Tapi pengguna iphone macam macam status boleh buat, siap center lagi, hooo, hebat sungguh. Yang best pulak budak budak shaklee punya status memang win, pengedar shaklee melaka dan amcam macam lagi

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has 3 Comments

  1. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know that you can get them ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu