Status FB Banyak LIKE

SEkali sekala cuba copy status viral, tapi tak betul entah tidak. Isu pasal nombor wassap tak boleh letak kat status, hahaha, FB pun tak percaya benda tuh depa yang buat. Semuanya ini adalah hasil dari penelitian pakar pakar FB di luar sana, bajet dah buat iklan tak lepas, lepas tuh terus buat assumption, haah tengok ni algorithm FB bertukar lagi. Apa dah !!!
Nak tahu rahsia FB ? hahhaha, senang je, point paling penting, korang kena faham media sosial ialah tempat untuk BERSOSIAL, dekat FB, bukan tempat menjual ye, kalau pakai FBAds tuh pun, bukan je menjual sesuka hati. Ada caranya jugak. bukan main hentam je. Hahhaa, kat FB kata kuncinya SOCIAL dan ENGAGEMENT. Hahahha, faham faham jelah ye, kalau nak belajar lagi, korang boleh contact abang joe, yuran tahunan RM 8 juta. Share kat jiran dan sedara mara.

0 comments on “Status FB Banyak LIKEAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge