FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Sukarnya Buat PHD ?

Sukarnya Buat PHD ?

Pening kepala, asyik membaca , baca, baca, dan terus tak paham tak paham dan tak paham. Siapa leh kasi paham ? sendiri mahu ingatlah, dahlah tak capai standard, pastu tak mahu tolong, memang gua bengang tul sebenarnya, pening pening.

Tapi malam ni oranje akan meneruskan perjuangan, kawan aku tu memang sokong oren. Okleh tu, tgk dah goal satu (time aku tulis ni, arjen roben dah sumbat satu)

pastu cerita kucing kat belakang rumah dah kurang skt, pastu aku kena terus baca baca dan membaca. Teruskan usaha, depa tak nak tolong, takpa. Janji gua terus rock n roll, tak macam depa, tak reti rock langsung . Hahhaha

Leave a Reply

Open chat