Tag: 2

2 Orang Rakan FB Yang Hebat

Alhamdulillah, hari jumaat nih, syukur, dah bangun, solat subuh, terus update blog, dan lepas tuh, terbaca pulak kisah bekas cikgu sekolah yang dituduh kerana pecah ….

2 Pelajaran Penting Travel ke Indonesia

Alhamdulillah, kami geng supermom gangnam  telah melawat indonesia pada bulan 4 tahun ini, banyak perkara yang saya belajar sebenarnya semasa berada di sana, ianya memang ….

2 Mentor Hebat

Alhamdulillah selesai sudah trip kmi ke Universal Studio kali ini. Tak sangka jugak banyak pengalaman yang saya tahu dan macam macam kitorang main. Oklah, sebenarnya ….

Kalman Filter : Bahagian 2

Sebelum ni, korang tentu dah baca cerita pasal Pakcik Kalman yang berjaya membuat satu algoritma matematik yang banyak membantu dunia kejuruteraan sains dan teknologi. Kalman ….

Sekadar Memerhati (2)

AaaaaahhBukannya susah,asyiknya dengan alasan,katanya urusan nikah,tapi selalunya melayan kemalasan, orang lain sudah tinggi,orang lain sudah terbang,orang lain sudah terkenal, masih bisa aku bermain ,kerana biar ….

Lepak ngan Akeem redemption 2

November 2, 2008 at 8:23 PM Kalini, datang lepak lagi kat kat kedai akeem redemption, perg memang lama siut, tapi puas hati dapat siapkan satu ….

Open chat