FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: 3

Kenapa 3 IDIOTS Best ?

POWER ELECTRONICS ,3 IDIOTS, DAN INVERTER Semalam rasanya semua orang dok layan cerita hindustan. Semalam ada jugak cerita tamil sivaji, dilwale, tapi kitorang petang semalam ….

3 Sebab Food Festival Sangat Best

Memang seronok, kalau korang pergi Food Festival, bayangkan dalam tuh macam-macam makanan ada, hahaha, memang best, kalau korang jenis orang sponsor, bos ajak makan, dalam ….

Cinch Shaklee Sarapan Best

Alhamdulillah, hari ini dah masuk day 3 photo challenge, thanks sekali lagi kepada Hernee GP, sebab adakan pertandingan cabaran paling cool. Oklah, hari ini kami ….

3 Cara Mudah Nak Sihat

Cara baca tajuk di atas ni, sebenarnya aku nak cerita aku rasa sihat sebab ambil 3 produk Shaklee ni, memang akan rasa beza bila korang ….

3 Sebab Nak Buat VLOG

Oklah, sementara nak tunggu VLOG planta siap, saya juga nak share beberapa sebab sebab nak kena buat VLOG. Hoo, dulu ye zaman kita ni, kalau ….

Menjadi Iron Man

Menjadi Iron Man ? Ok sekarang ni aku baru je tengok filem Iron Man 3, lepas cuti dari bawak wife balik mengundi PRU 13, yang ….

Open chat