FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: alam

Senja Hospital Shah Alam

Senja hospital shah alam ni paling cool, bila kau melihat senja, kau berada di hospital, tambah lagi kau sedang sakit, kau tahu, hidup kau tak ….

Ice Bucket Aeon Shah Alam

Alhamdulillah, dapat jugak merasa ice bucket nih, semuanya untuk bebudak nih yang penat ikut kami sana sini. Oklah, takde pulak kami nak order yang besar. ….

Lemang Sedap Area Shah Alam ?

Nak cerita pasal raya dulu dan raya sekarang nih, alamak banyak gilelah, kalau cerita memang best. Banyak banyak baca yang abg mut cerita pasal perjalanan ….

Yogurt Sedap Area Shah Alam

Semalam pulak kami dapat idea, ada orang cakap nak best kena pergi try yogort frozen, natural yogurt best kat Aeon Shah Alam. Pergh, oklah, nak ….

Open chat