FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: anak

Fokus Kekuatan Anak

Semalam saya baru sahaja bertemu mentor kami, master z dan master lyna. Antara yang saya share, eh bajet aku power lak, ialah saya suka fokus ….

Nama Anak Joe Labu

ni lagi best, suruh isi tempat kosong, macam macam nama keluar, ayda jebat, syakila utama, kalau baca lagi tuh, ada airish mastur pun ada, hahhaa, ….

Nak Anak Sarawak

SALAH AWAK LAH NIH !!!   Duk baca majalah ujang dulu, asal sarawak dikatakan berpunca dari pergaduhan yang teruk, sampai semua menyalahkan sesama sendir, hhahha ….

Open chat