FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Tag: atomy

Bisnes Atomy

Jom kita renungkan. Kebiasaan dalam dunia usahawan pasti ada penjual dan pembeli. Pasti kena ada usaha untuk cari pembeli.Begitu juga dalam Atomy. Bukan harini buat ….

Saham Atomy

ATOMY adalah business masa hadapan, siapa yg belum activatekan act bole activatekan.. tidak heiran satu hari nanti bila ATOMY berada di pasaran saham nilainya akan ….

Atomy Halal atau Haram ?

ATOMY & KRISTIANISASI Pandangan peribadi saya mengenai isu Atomy yg bermain di kalangan ummah. Tulisan ini panjang, sila buka minda anda. Saya bukanlah orang yg ….

Set Shampoo Atomy

Antara produk Atomy yang best. Ai gabungkan 3 ni.Superb.Shampoo dan perapi dan essential oil ( minyak untuk rambut) Kalau pergi tengok kat web. Ada set ….

Masalah Atomy

Isu atomy ni sebenarnya bukan susah pun nak faham. Isu ni bukan sesimple halal atau haram bermuamalat dengan orang kafir. Isu ni kena buka luas ….

Sistem Atomy

Atomy is very simple… Ia bukan sistem piramid. Ramai juga yang salah faham menganggap Atomy sebagai sistem piramid.. penat2 buat kerja, orang atas yang senang.. ….

Atomy Hemohim Hanya Tikus Makmal ?

Saya tonton satu video di YouTube oleh seorang ahli Atomy. Dalam video tersebut, dia kata Hemohim ada disokong kajian bertahun-tahun. Saya pun buat carian di ….

Atomy Haram ?

Isu Atomy Ulasan Peribadi Sahaja Saya tahu atomy dah lama, cuma ia tak dipopularkan oleh influencer pada masa tu. 1. Atomy adalah perniagaan MLM, sah ….

Ustaz Atomy

Ustaz X ajak saya join Atomy. Boleh ke saya join? Ustaz-ustaz, pakar motivasi dan pakar kewangan pun ramai join Atomy ni. Mungkin kerana sistemnya yang ….

Atomy Viral

Atomy sudah 11 tahun bertapak di dunia. Di Malaysia dah masuk sejak 2016. Cuma orang Melayu sahaja baru nampak peluang. Sejak Atomy viral.. Tahun lepas, ….

Open chat