FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Tag: ayat

Ayat Promosi

Nak tulis tulis ayat promosi tak boleh ikut kepala sendiri. Itu macam nak puaskan hati sendiri. Tulis ayat untuk pelanggan kena ikut kepala pelanggan. Macamana ….

Baca 7 Kali Ayat Ini Selepas Solat

Baca ayat ini sebanyak 7 kali setiap kali selesai solat fardhu, dengan izin Allah… 1.Jika dia seorang yang lemah, maka akan menjadi kuat 2.Jika dia ….

Ayat Promosi Jualan Facebook

4 Jenis ayat promosi yang hasilkan jualan di Facebook. Skil menulis ayat promosi adalah skil yang mahal. Ayat-ayat promosi adalah ayat yang mempengaruhi pelanggan dan ….

Ayat Promosi Minuman

Dalam banyak-banyak keyword, tah macam mana, asyik ayat promosi je masuk dalam blog nih, padahal aku takdalah power macam Zyan atau Firdaus Azizi yang confirm ….

Cara Buat Ayat Power

Dalam perniagaan dan pemasaran online, rata-rata peniaga mempunyai masalah yang hampir serupa. Tidak kira sama ada anda adalah seorang yang masih baru ataupun yang dah ….

Ayat Untuk Promosi Barang Jualan

alhamdulillah, semalam Najib dapat team baru, rombakan terbaik dalam tahun ini, 2015, supaya pasukan kabinet lebih jitu dan berkualiti, taknak ada yang main bola jadi ….

Ayat Nak Lelong Barang

Sekarang ni, zaman dah berubah, dulu kita tengok bangsa melayu jarang berniaga, sekarang ni bila dah ada macam macam internet, minded dah berubah, semua nak ….

Ayat Suami Yang Menggoda Isteri

Perubahan anggota badan isteri dgn sbb 3 patah perkataan suami 1) 3 perkataan suami yang boleh buat isteri menitiskan airmata : ” AKU TERIMA NIKAHNYA ….

Ayat Nak Tarik Pelanggan

Dua hari ni tak update sangat blog, lepas tu, pening kepala sangat, dan mulalah sikap malas yang melampau-lampau. Tapi dalam masa yang sama jugak ,pada ….

Open chat