FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: ayat

Ayat Produk Killer ?

Sukan sepak takraw adalah sukan yang aku suka sangat main sebenarnya, dari sekolah, dari kecil sukan ni pilihan aku, nak wakil sekolah, wakil kolej, main ….

Ayat Promosi Minuman

Dalam banyak-banyak keyword, tah macam mana, asyik ayat promosi je masuk dalam blog nih, padahal aku takdalah power macam Zyan atau Firdaus Azizi yang confirm ….

Ayat Untuk Promosi Barang Jualan

alhamdulillah, semalam Najib dapat team baru, rombakan terbaik dalam tahun ini, 2015, supaya pasukan kabinet lebih jitu dan berkualiti, taknak ada yang main bola jadi ….

Ayat Nak Lelong Barang

Sekarang ni, zaman dah berubah, dulu kita tengok bangsa melayu jarang berniaga, sekarang ni bila dah ada macam macam internet, minded dah berubah, semua nak ….

Ayat Nak Tarik Pelanggan

Dua hari ni tak update sangat blog, lepas tu, pening kepala sangat, dan mulalah sikap malas yang melampau-lampau. Tapi dalam masa yang sama jugak ,pada ….

Open chat