Tag: buat

5 Tips Keselamatan Buat Ibu Bapa

Ramai ibu bapa yang excited kongsi kisah anak masuk sekolah. Biasalah ibu bapa selalu memang excited anak dah besar! Rasa macam baru je dukung, suapkan ….

Buat Duit Dengan Google Adsense

Tajuk tak gempak, sebab ramai dah otai-otai bloggers luar sana, internet marketer, semua kaki buat duit online. USD kaw kaw, ada yang dah pencen dan ….

Aduh Saliha Tuh Buat Ku Tersentap ?

Balik dari rumah mertua, sempat berborak borak dengan Ainul Fadzilah Mustafa tentang lagu yang dibawakan oleh hafiz hamidun, ni semua sebab penangan #gemagegarvaganza. Hhaha, lagu ….

Buat Duit Dengan Artikel Viral

WANTED: BLOGGER UNTUK MISI VIRAL Ada sesiapa ke yang blogger, atau belum jadi blogger, tapi minat nak buat projek misi viral. Hahahha, ni bukan sebarang ….

Kenapa Kena Buat SOHO ?

Kalau kita borak bab SOHO nih banyak pendapat yang kita dengar, semua orang nak soho, beli rumah, lepas tuh hias rumah cantik cantik, janji ada ….

Harmonika Buat Kawan Baru

Rupanya dah lama dah koleksi ni,boleh dikira rasanya mahu jugak hampir 9 tahun, itupun ada yang dah hilang, satu set pulak tuh, hahha, itu tak ….

Doa Buat Sahabat

Assalamualaikum Doa utk kawan kawan ku. 1. Ya Allah jika disaat ini ada kwn ku yg sakit, sembuhkan lah dia. 2. Ya Allah jika disaat ….

Cara Nak Buat Video Youtube

Biasa hujung minggu antara aktiviti paling sihat ialah bersukan, bersenam, ada yang makan-makan, jalan jalan, rombongan , berpolitik, berkonsert dan keluar 3 hari, 40 hari, ….

Open chat