Tag: buat

5 Tips Nak Buat Tajuk Gempak !!!

~Tips Tulis Tajuk Best~ Tajuk atau headline adalah elemen penting dalam penulisan artikel. Orang nak baca artikel selalunya berpandukan tajuk. Tajuk macamana yang menarik? Ni ….

Puisi Buat Isteri ?

Suami berniat utk berkahwin dua. Dicoret puisi utk isterinya meminta kebenaran.  Puisi buat Isteri… Duhai isteriku. Abang ingin beritahu. Abang ingin kahwin lagi. Bukannya dirimu ….

Cara Buat Iklan Power

Kalau iklan yang kita buat tak dapat respon yang menggalakkan, apakah yang kita fikir? Ayat tak cukup POWER lah! Betul tak? Apa pula yang dimaksudkan ….

Cara Buat Ayat Power

Dalam perniagaan dan pemasaran online, rata-rata peniaga mempunyai masalah yang hampir serupa. Tidak kira sama ada anda adalah seorang yang masih baru ataupun yang dah ….

Cara Nak Buat Kawan

Aku dapat keyword ni dalam blog, tetiba orang tanya, ada cara ke nak buat kawan ? JAwapannya mudah je, adalah, hahaha, tapi kalau ikut cara ….

Open chat