Tag: business

Malu Nak Buat Business ?

MALU NAK BUAT BISNES Awak nak ada income sendiri, niat hati nak buat bisnes tapi kenapa perlu MALU? Selagi tak pecah blocking ‘MALU’ tu dalam ….

Stuck Dalam Business

Stuck! Tiada siapa yg suka stuck. Semua nak progress, semua nak hasil, semua nak kejayaan, kan? Tapi bagaimana kalau dah buat macam2 tp masih stuck? ….

Calendar Penting Dalam Business

Mar 12, 2019 CALENDAR DAN PROGRESS BUSINESS saya rasa kalau saya attend kelas ireach, banyak kali juga saya akan dengar pasal buat kelas kelas kelas ….

Promote Blog Dekat LinkedIn

Oh, macam mana aku boleh nak terbuka linkedin ni, selalu nampak butang benda nih , oh power jugak ye. Aku baru discover yang linkedin ni ….

Selfie Huawei P10 Lite

Hahhaa, harini nak share dengan korang gambar selfie dengan huawei P10 Lite, model yang lebih ringan dari model P10. Tapi spek masih 4gig ram. Itu ….

Diet Diet Sihat Berwajah Baru

Alhamdulillah, dapat jugak siapkan landing page, front page website yang cool sikit. Memang dari dulu nak buat, dalam perancangan. Oklah, sikit sikit. Semangat nak memviralkan ….

Projek Subdomain Diet Diet Sihat

Alhamdulillah, semalam berjaya jugak siapkan projek subdomain team diet diet sihat. Nilah untungnya join team Diet Diet Sihat. Senang semua benda aku ajar. Nak setup ….

Open chat