FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: business

Stuck Dalam Business

Stuck! Tiada siapa yg suka stuck. Semua nak progress, semua nak hasil, semua nak kejayaan, kan? Tapi bagaimana kalau dah buat macam2 tp masih stuck? ….

Selfie Huawei P10 Lite

Hahhaa, harini nak share dengan korang gambar selfie dengan huawei P10 Lite, model yang lebih ringan dari model P10. Tapi spek masih 4gig ram. Itu ….

Diet Diet Sihat Berwajah Baru

Alhamdulillah, dapat jugak siapkan landing page, front page website yang cool sikit. Memang dari dulu nak buat, dalam perancangan. Oklah, sikit sikit. Semangat nak memviralkan ….

Aura Hijrah 2017

Alhamdulillah, hari saya dan Ainul Fadzilah Mustafa dapat duduk lama di teratak bonda manis Lin Chalo dan lawyer pencen Mohd Alizal Abdul Razak. Semuanya dapat ….

Open chat