FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: business

Kematian Facebook Page

korang ada page facebook yang banyak likers ? ada tak sapa yang ada like lebih 20000 ke atas ? tapi buka statistik, tengok Talk About ….

Formula 3F

3F ni tolong buat kaw kaw sebaiknya Faith – kau mesti percaya dulu apa yang kau buat tuh ada kebaikannya Focus – kau dah ada ….

Tajuk Gempak Baru VIRAL ?

Biasanya nak viral mesti tajuk gempaklah, apalah, aku pun tak tahu cmana yang entry ni boleh viral depa mesti baca artikel dalam tuh, tak pasal ….

Cara Dapatkan Like Page FB

Kalau nak diikutkan, ada banyak cara nak dapatkan like Page FB. Fan Page ni korang tahulah, sebenarnya ramai yang kata kena buat, ada yang kata ….

Instant Articles Facebook

Alhamdulillah, abam joe pagi semalam bukan facebook, tengok report fb dah hantar, setelah sekali gagal kerana format yang tak sama, akhirnya mereka approved artikel abam ….

Open chat
Powered by