FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: business

Terjah Hadhatina

SESI COACHING BERSAMA MASTER HADHATINA SHAKLEE. Pada waktu petang hari isnin yang lepas, bertarikh 14 januari 2013, saya dan wife sempat melawat mommy atau upline ….

Keluar Dari Comfort Zone

MENINGKATKAN SALES HANYA KELUAR DARI COMFORT ZONE Salam sejahtera semua. Apa khabar saudara-saudari. Saya baru je dapat nak update blog saya ni. Bak kata pakar ….

Lelaki Pun Pakai Baju Mumsluv ?

Apa yang anda perhatikan sekarang ialah kami sekeluarga anak menantu MUSTAFA AHMAD sedang membuka booth di presint 3 putrajaya. So ni kiranya first booth mumsluv ….

Peluang Business

Saya harinipun takda banyak nak cakap pasal shaklee, kalini kita tengok sudut business pulak. So apa yang korang tahu pasal business ? Macam macam benda ….

Kelas Shaklee Yang Best

Salam sejahtera, nampak tak gambar di atas ? Sebenarnya tu gambar baru je habis kelas. Kelas outdoor ? Boleh bawak anak dan sebagainya. Seronok sangat, ….

Open chat
Powered by