FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: business

Instant Articles Facebook

Alhamdulillah, abam joe pagi semalam bukan facebook, tengok report fb dah hantar, setelah sekali gagal kerana format yang tak sama, akhirnya mereka approved artikel abam ….

Accelerated Mobile Pages

Kalau korang pernah buka blog di FB sekarang, sangat cepat, terus baca, hilang sidebar, iklan semua, itu semua kerja projek terbaru, tahun lepas rasanya dah ….

Blog Baru Diet Diet Sihat

Alhamdulillah, tercapai hajat abang joe, rupanya, blog baru kami, Diet Diet Sihat . Com, bermula dengan platform wordpress, telah pun menjadi kenyataan, pejam mata beli ….

Viral Untung Akhirat Dunia

TERUSKAN VIRAL UNTUNG AKHIRAT DUNIA Alhamdulillah, semalam ada jugak cerita macam mana nak manfaatkan page Diet Diet Sihat untuk kebaikan bersama. Bukan sekadar nak menjual, ….

Civic FB Mega Gathering 2017

Hahahha, tak pasal pasal tahun, berjaya jugak join satu event kereta, walaupun dah lama berminat, dah lama daftar dengan CFBM, tapi belasah jugaklah join. Sebabnya, ….

Open chat