FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: business

Viral Berfaedah, Dapat Duit Bah

Hahhaa, ini semua penangan team Diet Diet Sihat, menggunakan platform nih, semuanya berjaya dan gila sakan update blog mereka. Memang terbaik. Mereka dari sini belajar ….

RICH DIN VS POOR DIN

Al kisah ada dua din ( takde kena dengan master din,hadihaizil din ) hahaha. Ada satu masa, RICH DIN buat majlis kesyukuran di rumahnya, ajak ….

Ice Bucket Aeon Shah Alam

Alhamdulillah, dapat jugak merasa ice bucket nih, semuanya untuk bebudak nih yang penat ikut kami sana sini. Oklah, takde pulak kami nak order yang besar. ….

Menjadi Inspirasi

INSPIRASI, ASPIRASI, KONSPIRASI, SERASI hhahaha dalam banyak banyak topik menjadi inspirasi kepada orang lain, ada banyak benda yang korang kena faham tentang benda benda di ….

Kenapa Kena Guna Facebook ?

FACEBOOK SALAH SATU SAHAM AKHIRAT Bunyi macam tawaduk je, hahaha, orang kata facebook buang masa, ada yang kata lari fokus, sampai solat jumaat layan facebook. ….

Open chat