FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: business

Kuasa Viral Marketing 2017

REFLEKSI 13 BULAN MUSIM 2016/2017 Tahun ni agak istimewa buat SID biasa macam saya nih, hahaha ada extra 1 bulan, hahaha takpalah, kita buat yang ….

2 Orang Rakan FB Yang Hebat

Alhamdulillah, hari jumaat nih, syukur, dah bangun, solat subuh, terus update blog, dan lepas tuh, terbaca pulak kisah bekas cikgu sekolah yang dituduh kerana pecah ….

Satay Station Mahal ?

MEMANG MAHAL SATAY STATION hahaha mula mula kalau cerita bab ekonomi, inflasi, korupsi, majusi, hahha itu memang boleh salahkan agenda yahudi, makin lama makin mahal ….

Bahaya MLM Haram Jadah

MLM H$R@M J#D@H Bukan nak cakap lakonan ni sekadar lakonan, tapi itulah hakikat yang kami pernah lalui, saya cuba melakonkan seorang watak yang kecewa dengan ….

eUsahawan

EEEEE USAHAWAN Bunyi program ni nama dia eUsahawan, hahaha, tapi kalau kau salah baca, jawabnya kau cakap usahawan ni macam busuk lah, golongan ni busuk ….

Enjoy

PROGRESIF TERUS MAJU Kalau korang rasa setiap hari isnin tuh macam penat, hahah, jawabnya korang tak enjoy, hhaah, tak enjoy apa yang korang buat. Kalau ….

Chromatic

PASUKAN WARNA WARNI CHROMATIC Harini lain macam sikit, kami pergi kelaa berdua, rasa macam muda mudi kuda kudi zaman u, lecutere dia ialah salwa salleh ….

Network

BESARKAN NETWORK Kata kata pakar orang kaya, orang biasa cari WORKS, orang kaya pulak cari dan besarkan NETWORKS. Hahahha, nampak tak penting network nih ? ….

Open chat