FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: cara

Cara Dapatkan Like Page FB

Kalau nak diikutkan, ada banyak cara nak dapatkan like Page FB. Fan Page ni korang tahulah, sebenarnya ramai yang kata kena buat, ada yang kata ….

Cara Mudah Tulis BLOG

COPY TASK #TSUNAMISHAKLEE SEMUDAH ABC Alhamdulillah tak lama lagi team ireach nak start program kesinambungan tsunami shaklee 2.0 . the best method nak belajar status ….

Cara Pilih Kawan Facebook

dulu zaman kegemilangan facebook semua orang aku add, bajet boleh dapat sales. tapi jawabnya dapat taik hidung sendiri sebab depa pun jual benda sama. KAWAN ….

Cara Hilangkan Pening Kepala

Boleh kata semua orang akan pening kepala, bila dah terlampau panas. Atau memang dah teruk sangat, jawabnya boleh jadi selsema, kepenatan, dan keletihan. Apa nak ….

Cara Nak Buat Video Youtube

Biasa hujung minggu antara aktiviti paling sihat ialah bersukan, bersenam, ada yang makan-makan, jalan jalan, rombongan , berpolitik, berkonsert dan keluar 3 hari, 40 hari, ….