Tag: dalam

Konsisten Dalam Bisnes

“Aku rasa aku tak boleh buat…”. “Aku rasa aku tak yakin… ” “Aku rasa aku tak mampu…”. “Aku rasa aku nak ubah hidup tapi…” Setiap ….

Tips Konsisten Dalam Bisnes

▪️ Kuatkan BIG why dan GRAND why kita apa ▪️ Besarkan matlamat yang kita nak capai (don’t put your limit) ▪️ Niatkan buat bisnes ini ….

Kisah Pedang Dalam Rumah

Kisah PedangKetika Abuya Sayyid Muhammad Bin Alwi Al Maliki ditanya tentang pedang yang berada di dinding rumah Beliau Murid itu bertanya kepada beliau : Ya ….

Soft Sell Hard Sell Dalam MLM

Dalam bisnes MLM atau bisnes networking ….SOFT SELL ATAU HARD SELL adalah penting dalam menentukan berapa banyak sales yang akan masuk dalam sesebuah bisnes. Apa ….

Bila Berlaku Kematian Dalam Rumah

Simpan mesej ni.. Sebagai pedoman Andai ada kematian dirumah kita. Urusan untuk mendapat permit, perkebumian.. 1) Call Ambulans. Doktor akan sahkan kematian. Mereka akan bagi ….

Hukum Feqah Dalam Keluarga

Anak lelaki bila mak suruh balik kampung..mak mertua pun suruh balik hari yang sama juga..nak balik mana?❤️ Hukum feqah kata wajib dahulukan mak kandung. Anak ….

Doa Perangkap Pencuri Dalam Rumah

Pencuri pecah masuk rumah tapi tak boleh keluar, dia nampak laut, dia nampak air. Berenang-renang dia kat ruang tamu atau kat atas simen didapur atau ….

3 Jenis Tidur Dalam Islam

‎﷽ Saya nak share sikit bab TIDUR Selain daripada tidur waktu malam, sekurang-kurangnya, ada 3 jenis tidur yang perlu kita ketahui, iaitu TIDUR HAILULLAH, TIDUR ….

6 Perkara Penting Dalam Promosi

1. IKLAN -Iklan tu biarlah konsisten. Berterusan. Jangan STOP. Pendek kata, iklan ni takde istilah CUTI. Cuba perhatikan iklan KFC. Sampai sekarang non stop. Jadi, ….

Open chat