FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: duit

Viral Berfaedah, Dapat Duit Bah

Hahhaa, ini semua penangan team Diet Diet Sihat, menggunakan platform nih, semuanya berjaya dan gila sakan update blog mereka. Memang terbaik. Mereka dari sini belajar ….

Simpan Duit Beli Gajet ?

Hari ni bawak keluar semua duit syiling dari tabung shaklee, ye tabung dari canister performance drinks, memang sempoi, dah lah botol plastik dia sangat selamat ….

Cara Buat Duit Lepas PMR

Hoo masuk lagi tajuk ni dalam carian keyword nuffnang aku. So kiranya nak cerita jugaklah pasal nak buat duit ni bagi lepasan PMR. So kat ….