FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: facebook

Kematian Facebook Page

korang ada page facebook yang banyak likers ? ada tak sapa yang ada like lebih 20000 ke atas ? tapi buka statistik, tengok Talk About ….

CTA Di Instant Article Facebook

terbaik lah facebook, di saat algoritma bertukar tukar geng instant article di hadiahkan 2 tools menarik CTA pada instant article korang boleh collect email, ataupun ….

Instant Articles Facebook

Alhamdulillah, abam joe pagi semalam bukan facebook, tengok report fb dah hantar, setelah sekali gagal kerana format yang tak sama, akhirnya mereka approved artikel abam ….

Kenapa Kena Guna Facebook ?

FACEBOOK SALAH SATU SAHAM AKHIRAT Bunyi macam tawaduk je, hahaha, orang kata facebook buang masa, ada yang kata lari fokus, sampai solat jumaat layan facebook. ….

Status Color Facebook Best

STATUS COLOR FB MEMANG COOL Sejak dua menjak nih , ramai dah update status guna aplikasi color nih, hahhaa ,memang cunz ,tapi nak cakap, bukan ….

Cara Pilih Kawan Facebook

dulu zaman kegemilangan facebook semua orang aku add, bajet boleh dapat sales. tapi jawabnya dapat taik hidung sendiri sebab depa pun jual benda sama. KAWAN ….