Tag: facebook

Takut Rugi Naikan Kos Facebook Ads ?

“Bimbang nak up budget Facebook Ads sebab takut rugi?” Dulu masa mula-mula guna Facebook ads ni, ini persoalan yang selalu bermain di fikiran saya. “Macam ….

5 Pantang Larang Facebook Marketing

Online Seller Perlu Tahu Pantang Larang Facebook 🔺Kene alert🔻 1⃣ Respon kastemer atau prospek dengan segera. Rajin reply komen di post wall peribadi, wall prospek ….

Cara Kuasai Algorithm Facebook

MEMAHAMI & KUASAI FACEBOOK ALGORYTHM FB algo ni maksudnya, bagaimana fb berfungsi untuk menaikkan post – post kita. Bagaimana fb bekerja, apa yang mereka buat? ….

Ayat Promosi Jualan Facebook

4 Jenis ayat promosi yang hasilkan jualan di Facebook. Skil menulis ayat promosi adalah skil yang mahal. Ayat-ayat promosi adalah ayat yang mempengaruhi pelanggan dan ….

Adat Berniaga Dekat Facebook

ADAT BERNIAGA 🌟Kadang org yang paling rapat sendiri tak support 🌟Jiran pandang semacam 🌟Rakan-rakan mula menjauh 🌟Kadang orang pandang sebelah mata 🌟Kadang kena ejek, kena ….

Kematian Facebook Page

korang ada page facebook yang banyak likers ? ada tak sapa yang ada like lebih 20000 ke atas ? tapi buka statistik, tengok Talk About ….

CTA Di Instant Article Facebook

terbaik lah facebook, di saat algoritma bertukar tukar geng instant article di hadiahkan 2 tools menarik CTA pada instant article korang boleh collect email, ataupun ….

Open chat