FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: facebook

Blogspot dan Page Facebook

Alhamdulillah hari ni dapat ajar bebudak supermom tentang kelebihan blogspot dan page facebook. semuanya ada kelebihan dan kekurangan. nak compare benda ni memang payah, sampai ….

Teknik Dapat Like Facebook 2016

Alhamdulillah, bulan puasa nih, sedap betul rasanya puasa dengan minuman bertenaga, kafein semula jadi, berat ada turun sikit, oklah, nak target  turun banyak. Tapi sedap ….

Jenis Rakan di Facebook

Salam sejahtera semua rakyat bumi. Sebelum ni korang pun tahu aku suka sangat tulis pasal facebook, fan page dan macam macam tips lagi yang aku ….

Facebook Mencuri Masa ?

Saya suka dengan nasihat Lyna Noh tentang mencuri masa ni, Zura Betty lagilah, dia memang marah betul bab orang buang masa. Apa nasihat Lyna Noh ….

Open chat