FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: hebat

2 Orang Rakan FB Yang Hebat

Alhamdulillah, hari jumaat nih, syukur, dah bangun, solat subuh, terus update blog, dan lepas tuh, terbaca pulak kisah bekas cikgu sekolah yang dituduh kerana pecah ….

2 Mentor Hebat

Alhamdulillah selesai sudah trip kmi ke Universal Studio kali ini. Tak sangka jugak banyak pengalaman yang saya tahu dan macam macam kitorang main. Oklah, sebenarnya ….

JOM HEBAT KL FANTASTIC

Alhamdulillah, sungguh sungguh sungguh Bersemangat hari ni, dapat join seminar Jom Hebat KL yang katanya buat last minit, tapi tak sangka penuh sampai ada yang ….

7 Sunnah Hebat

7 Sunnah Hebat Dalam kehidupan sehari-hari ada kala kita mungkin telah melampaui batas. Imaginasi kotor, percakapan dan perbuatan yang tidak betul menjadikan kita selalunya semakin ….

Otak Kanan Melayu Hebat

Saya macam biasa akan menulis tentang keywords yang masuk dalam blog saya, bila tengok nuffnang, ada juga orang yang cari tentang otak kanan melayu. Hmm, ….

Open chat