FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: instant

CTA Instant Articles

Nampaknya barulah nampak berapa statistik yang tengah jalan nih. Oklah, nampak macam dah mula ada  orang like, takdalah banyak, tapi boleh improve lagi. Usaha kuat ….

Statistik Instant Article

Berbeza dengan stats jetpack, bloggers, google analytic, ini statistik kalau guna instant ARTICLE Hahhaa, memang feel guna IA kelajuan 10 kali ganda, memudahkan pembaca mencari ….

CTA Di Instant Article Facebook

terbaik lah facebook, di saat algoritma bertukar tukar geng instant article di hadiahkan 2 tools menarik CTA pada instant article korang boleh collect email, ataupun ….

Instant Articles Facebook

Alhamdulillah, abam joe pagi semalam bukan facebook, tengok report fb dah hantar, setelah sekali gagal kerana format yang tak sama, akhirnya mereka approved artikel abam ….