FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: kenapa

Kenapa Kena Buat SOHO ?

Kalau kita borak bab SOHO nih banyak pendapat yang kita dengar, semua orang nak soho, beli rumah, lepas tuh hias rumah cantik cantik, janji ada ….

Kenapa 3 IDIOTS Best ?

POWER ELECTRONICS ,3 IDIOTS, DAN INVERTER Semalam rasanya semua orang dok layan cerita hindustan. Semalam ada jugak cerita tamil sivaji, dilwale, tapi kitorang petang semalam ….

Kenapa Dengan DIN ?

Kenapa dengan DIN ? Banyak member aku belakang ada DIN, termasuklah Najamudin,Kamarudin, dan macam macam DIN lagi. Tapi apa spesel sangat pasal DIN ini. Hoo, ….

Kenapa Kena Minum Air ?

Alhamdulillah, hari ini kita dah masuk hari keempat photo challenge. Oklah, bila bercerita pasal air ini, ramai tahu minum air masak bagus. Tapi bila cerita ….

Kenapa Biru Itu Kaya ?

Hari ini sebab hari jumaat, aku sajelah nak share baju melayu biru aku ini, amacam cantik tak ? Hahhaha, kat bawah ni ialah hasil tangkapan ….

Open chat