FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: like

Status FB Banyak LIKE

SEkali sekala cuba copy status viral, tapi tak betul entah tidak. Isu pasal nombor wassap tak boleh letak kat status, hahaha, FB pun tak percaya ….

Cara Dapatkan Like Page FB

Kalau nak diikutkan, ada banyak cara nak dapatkan like Page FB. Fan Page ni korang tahulah, sebenarnya ramai yang kata kena buat, ada yang kata ….

Teknik Dapat Like Facebook 2016

Alhamdulillah, bulan puasa nih, sedap betul rasanya puasa dengan minuman bertenaga, kafein semula jadi, berat ada turun sikit, oklah, nak target  turun banyak. Tapi sedap ….