Tag: masa

Wujudkan Masa Untuk Anak Main Handphone

GAJET TIME Anak anak memang tak.boleh lepas dari bermain gajrt, handphone, tablet,laptop dan sebagainya. Kita semua tak terlepas dari kenafsuan bermain gajet sampai melalut lewat ….

Resistance Band Masa PKP

RESISTANCE BAND SHOPEE Sampai jugak resistance band abam joe, order 1/4, petang tadi baru sampai. Memang lambat time pkp nih order. Oklah beginner nih, nak ….

Hargailah Masa Bersama Anak

HARGAILAH MASA BERSAMA ANAK . KERANA MASA ITU TIDAK DAPAT DIPUTAR KEMBALI 🙂 Kita sebagai ibu bapa sememangnya mempunyai kerja hakiki . Hampir selalu kita ….

Digital Detox Masa PKP

Digital DETOX Abg joe dah susun jadual waktu main game untuk diorang, Alhamdulillah depa boleh ikut setakat sekarang. Ada masa tuh tak terkawal jugak. Tapi ….

Masa Susah Nak Cari Siapa ?

Orang kata, bila kita dilanda susah, masa tu lah kita nak kenal siapa sebenarnya kawan kita… Hakikatnya, masa kita susahlah kita kenal siapa diri kita ….

Parking Masjid Masa Ramadhan

Parking Masjid Menangis ————————- Malam ini, malam yang paling ditunggu oleh semua parking masjid. Ya, malam ini. Malam pertama bulan Romadhon yakni malam pertama umat ….

Masa : Makhluk Ajaib ?

Manfaatkannya, ia punca bahagia, duka di akhirat MASA adalah satu makhluk Allah yang ajaib. Ia tidak perlu menonjolkan dirinya bagi membuktikan kewujudannya di alam ini. ….

Open chat