FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: menjadi

Menjadi Inspirasi

INSPIRASI, ASPIRASI, KONSPIRASI, SERASI hhahaha dalam banyak banyak topik menjadi inspirasi kepada orang lain, ada banyak benda yang korang kena faham tentang benda benda di ….

Dari HOBI Menjadi NINJASENI

DARI HOBI  MENJADI NINJASENI  Salam ahad semua, salam hujung minggu, selain dari sahabat fb yang mengenali saya, saya dulu seorang student phd, bertukar aliran ke ….

Bangga Menjadi Family Shaklee

Alhamdulillah, bangun pagi tadi dapat merasakan nafas udara pagi di Shah Alam, dan terus solat subuh, dan teruskan kerja di komputer. Nak cerita kerja sekarang ….

Bila Kerusi Menjadi Lawak Jenaka

BERITA TERSEPIT AWAL TAHUN 2014 Kalau tak suka kerusi..keluar dr sekolah. -Hasan Malek- Kita akan tangkap pengeluar kerusi. -Zahid Hamidi- Kita akan bg amaran kepada ….

Menjadi Poket Doraemon

Salam sejahtera semua. Sekarang dah masuk 1/11/2013. Musim baru, bulan baru, untuk kami pejuang business Shaklee. Apapun kejayaaan bulan lepas sudah lepas. Hanyalah menunggu bonus ….

Menjadi Iron Man

Menjadi Iron Man ? Ok sekarang ni aku baru je tengok filem Iron Man 3, lepas cuti dari bawak wife balik mengundi PRU 13, yang ….