FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: misi

Misi Viral Vivix Shaklee

Dalam team kami Diet Diet Sihat, senang je fokus dia, hangpa semua kena viralkan kebaikan VIVIX shaklee. Macam mana nak buat ? Hahhaha, senang, tak ….

Misi

MISI BESAR TAHUN 2017 Alhamdulillah, tahun lepas, seperti tahun sebelum tahun lepas, kitorang buat satu business, fokus pada satu business , yang memang kami suka ….

Misi Viral Artikel Kesihatan

Alhamdulillah, harini page Diet Diet Sihat kami dah cecah 104 ribu likers, bunyi macam kelakar, sebab orang kata page ni susah nak menjual. Tapi bunyi ….

Misi Membawa Nama Negara di USA

Itulah yang paling penting trip US orlando kali ini, mereka mewakili malaysia dalam bidang Shaklee. mereka membawa budaya cara adat agama ke orlando, menjadi contoh ….

Sayonara MISI 33

Sayonara, itulah kata kata ejekan yang perlu di telan pasukan Selangor semalam. Setelah gagal memenangi sebarang perlawanan dalam kumpulan A Piala Malaysia, nampaknya Irfan bakti, ….