FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Tag: nasi lemak

Nasi Lemak I-City Shah Alam

Kalau dah jalan jalan area Central i-City , jawabnya kena makan benda yanga sedap sedap. Kami tersinggah pulak Nale-The Nasi lemak co nih. Tengok gaya ….

Nasi Lemak Sijangkang FC Shah Alam

Semalam adalah aktiviti yang best keluar cari barang pasar malam seksyen 17 Shah Alam dengan anak-anak. Nak lagi best kami keluar dengan kawan anak kami ….

Nasi Lemak Sungai Kandis Sedap Murah

Sekali admin bawa family makan nasi lemak sedap area sungai kandis nih. Anak anak selera boleh tahan, sorang minta sotong, sorang minta kerang, sorang nasib ….

Nasi Lemak Soto Waktu Petang

Waktu petang, soto ni memang popular jugak, adalah nak makan ringan ringan, kudap kudap, goreng pisang, kuih muih, kuih koci, dan macam-macam lagi. Tapi petang ….

Open chat