FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: page

Kematian Facebook Page

korang ada page facebook yang banyak likers ? ada tak sapa yang ada like lebih 20000 ke atas ? tapi buka statistik, tengok Talk About ….

Cara Dapatkan Like Page FB

Kalau nak diikutkan, ada banyak cara nak dapatkan like Page FB. Fan Page ni korang tahulah, sebenarnya ramai yang kata kena buat, ada yang kata ….

Blogspot dan Page Facebook

Alhamdulillah hari ni dapat ajar bebudak supermom tentang kelebihan blogspot dan page facebook. semuanya ada kelebihan dan kekurangan. nak compare benda ni memang payah, sampai ….

Kenapa BLOG dan PAGE Penting ?

BERBALOI USAHAKAN BLOG DAN PAGE DIET DIET SIHAT Memang perhati je bila wife Ainul Fadzilah Mustafa semangat gile tulis artikel artikel dia memang membunuh, tidur lambat ….

Open chat
Powered by