Tag: page

Artikel Jadi Rujukan Page Viral

Semalam kecoh jap kat whatsapp group diet diet sihat, artikel diorang kena copy, hahaha, tajuk tuh mungkin sangat menarik, akhirnya kena copy dengan geng geng ….

Kematian Facebook Page

korang ada page facebook yang banyak likers ? ada tak sapa yang ada like lebih 20000 ke atas ? tapi buka statistik, tengok Talk About ….

Cara Dapatkan Like Page FB

Kalau nak diikutkan, ada banyak cara nak dapatkan like Page FB. Fan Page ni korang tahulah, sebenarnya ramai yang kata kena buat, ada yang kata ….

3 Kelebihan Guna Fan Page Facebook

Alhamdulillah hari ini saya dan rakan-rakan yang sekarang ni tengah feel kesejukan di atas Cameron Highland nih dah nak turun dah ke bawah. Hari ini ….

Cara Nak Jemput Rakan Suka Page

Dah lama orang tak tanya soalan ni kepada saya. So nampaknya nak kenalah berkongsi rahsia macam mana nak jemput para penonton facebook suka page yang ….

Open chat