Tag: promosi

Ayat Promosi

Nak tulis tulis ayat promosi tak boleh ikut kepala sendiri. Itu macam nak puaskan hati sendiri. Tulis ayat untuk pelanggan kena ikut kepala pelanggan. Macamana ….

6 Perkara Penting Dalam Promosi

1. IKLAN -Iklan tu biarlah konsisten. Berterusan. Jangan STOP. Pendek kata, iklan ni takde istilah CUTI. Cuba perhatikan iklan KFC. Sampai sekarang non stop. Jadi, ….

Ustaz Zawawi Yusoh Promosi Produk Atomy

Ketika sedang hangat Atomy diserang dengan isu Kristianisasi, seorang tokoh ilmuan Islam, Ust Zawawi Yusoh mempromosi produk Atomy dalam live beliau beberapa hari lepas. Malah ….

Ayat Promosi Jualan Facebook

4 Jenis ayat promosi yang hasilkan jualan di Facebook. Skil menulis ayat promosi adalah skil yang mahal. Ayat-ayat promosi adalah ayat yang mempengaruhi pelanggan dan ….

Ayat Promosi Minuman

Dalam banyak-banyak keyword, tah macam mana, asyik ayat promosi je masuk dalam blog nih, padahal aku takdalah power macam Zyan atau Firdaus Azizi yang confirm ….

Ayat Untuk Promosi Barang Jualan

alhamdulillah, semalam Najib dapat team baru, rombakan terbaik dalam tahun ini, 2015, supaya pasukan kabinet lebih jitu dan berkualiti, taknak ada yang main bola jadi ….

Cara Promosi Produk Kawan Anda

Bagaimana cara nak promosi produk dengan berkesan ? Adakah anda tahu cara terbaik nak promote produk kawan anda ? Ada satu cerita menarik yang boleh ….

Open chat