FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: rakan

2 Orang Rakan FB Yang Hebat

Alhamdulillah, hari jumaat nih, syukur, dah bangun, solat subuh, terus update blog, dan lepas tuh, terbaca pulak kisah bekas cikgu sekolah yang dituduh kerana pecah ….

Teknik Follow-UP ?

Siapa yang dah biasa berbusiness, mesti dah gemar dan mahir teknik Follow-UP, hahahah, ini baik punya teknik, kalau nak tahu, kenalah baca lagi dalam buku ….

Jenis Rakan di Facebook

Salam sejahtera semua rakyat bumi. Sebelum ni korang pun tahu aku suka sangat tulis pasal facebook, fan page dan macam macam tips lagi yang aku ….