FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: saya

Kenapa Saya Suka Tulis Blog

Alhamdulillah, hari ini hari terakhir cabaran, cabaran 30 hari untuk semua peserta blog kami, kami takdalah pandai sangat pasal blog, ada je yang lebih bagus. ….

Siapa Saya ?

Oklah, saya pun nak join juga entry untuk group we love blogging ni, tapi sekarang ni, saya nak anda teka siapa saya, anda kenal tak ….

Cara Saya Berjaya

Tentu sekali keyword ini masuk ke dalam blog aku ? hoo, ini sudah bagus, tentu sekali orang tanya saya, hahaha, takkan dia nak tanya saya ….

Kenapa Saya Busy ?

Alhamdulillah, barulah saya dapat nak menulis blog semula, setelah satu minggu tak tulis blog. Wife saya pun busy, tapi sempat jugak update cerita Setia Hujung ….

Open chat