FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: seni

Cikgu Dina Pakai Prada

Semalam sempena hari guru tv9 siarkan balik cerita telefilem Cikgu Dina Pakai Prada. Tengok dengan wife dan anak anak, feel gile cerita dia. Mula mula ….

Fiza Saad vs Faiz Saaid

hahahha, nama tak boleh belah, lebih kurang sama je, huruf je membezakan, apapun, rambut sama kembang, hahaha, inilah keturunan rambut kembang semangkuk geng. hahhaa, layan, ….

Aduh Saliha Tuh Buat Ku Tersentap ?

Balik dari rumah mertua, sempat berborak borak dengan Ainul Fadzilah Mustafa tentang lagu yang dibawakan oleh hafiz hamidun, ni semua sebab penangan #gemagegarvaganza. Hhaha, lagu ….

Gema Gegar VAGANZA

Yang ni memang confirm, sebab sah sah Gema Gegar Vaganza program hiburan, sebab ni pun kerja mereka, industri hiburan, depa kerja buat macam nih. TApi ….

Buku Tentang Aziz Satar

DALAM banyak banyak buku di baca, ada satu buku, memang sangat cool, dirumah bapak aku. Aku baca baik punya. Buku ni adalah cerita tentang orang ….

Surat Kepada Usop Mentor

3 TIPS PENTING DARI PENAMPILAN USOP MENTOR Salam Usop Mentor, apa khabaq ? hahah tetiba nak bunyi utara pulak. Salam sejahtera usop, saya faizsaaid, aka ….