FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Tag: seni

Fiza Saad vs Faiz Saaid

hahahha, nama tak boleh belah, lebih kurang sama je, huruf je membezakan, apapun, rambut sama kembang, hahaha, inilah keturunan rambut kembang semangkuk geng. hahhaa, layan, ….

Aduh Saliha Tuh Buat Ku Tersentap ?

Balik dari rumah mertua, sempat berborak borak dengan Ainul Fadzilah Mustafa tentang lagu yang dibawakan oleh hafiz hamidun, ni semua sebab penangan #gemagegarvaganza. Hhaha, lagu ….

Gema Gegar VAGANZA

Yang ni memang confirm, sebab sah sah Gema Gegar Vaganza program hiburan, sebab ni pun kerja mereka, industri hiburan, depa kerja buat macam nih. TApi ….

Surat Kepada Usop Mentor

3 TIPS PENTING DARI PENAMPILAN USOP MENTOR Salam Usop Mentor, apa khabaq ? hahah tetiba nak bunyi utara pulak. Salam sejahtera usop, saya faizsaaid, aka ….

Surat Kepada Andrewson Ading Seman

SARAWAK MENANGIS LAGI Salam Andrewson Ading Seman, saya faiz, nama facebook joe labu. Hari aku ada datang kolej kelima dayasari universiti malaya, hahha, lama tak ….

Kungfu Panda

SEJARAH BANGSA YANG DILUPAKAN hahhaha movie yang aku rasa korang patut tengok , enjoy, bukanlah babak alisha buatkan kopi untuk zairi, takpun babak pilot part ….

Alfarabi Band

DISIPLIN ALFARABI BAND Alhamdulillah, penghujung tahun baru, saya sempat singgah satu gig kumpulun muzik keras progresive metal Alfarabi band, ingat nak pergi seorang, akhirnya bawa ….

Uneh

TEKNIK MELUKIS UNEH RAJA PENSIL WARNA Alhamdulillah, ahad lepas , sehari selepas hari keputeraan baginda sultan shah alam, terus berangkaat bawak anak ke aktiviti seni ….

Moana

MBO FREE 2 TIKET BULAN HARI JADI Hoo tak pasal pasal harini nak tengok Moana, sebab budak budak dah rasa bosan keamatan duduk dirumah jawabnya ….

Open chat