FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: shaklee

Geng Shaklee Satu Wad

Senja menunggu penantian anak ketiga, boleh pulak terjumpa dengan geng shaklee. Hhahaa, dia kena masuk wad awal, husband ikut trip pergi jepun. Jawabnya dia nampak ….

Maharaja VIVIX

Alhamdulillah, bila kengkawan fb dok panggil maharaja VIVIX nih, senang hati, tapi takdalah sales power macam orang lain yang dah jual VIVIX  berjuta  juta botol. ….

Teknik Softselling Shaklee

Hoo ada rupanya tanya saya macam mana nak buat teknik softselling nih. Oklah, jawapannya senang je. Softselling ni biasanya kita update pasal business kita je. ….

Misi Viral Vivix Shaklee

Dalam team kami Diet Diet Sihat, senang je fokus dia, hangpa semua kena viralkan kebaikan VIVIX shaklee. Macam mana nak buat ? Hahhaha, senang, tak ….