FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: solat

Solat Jumaat Kita GAGAL ?

Memang, gagal, tak sah, tak jadi langsung, insan yang bernama islam, yang bernama sejahtera, yang tiada otak, ok bila tengok pada kejadian yang berlaku, kita ….

5 Gred SOLAT

Alhamdulillah, satu perkongsian menarik, di copy terus dari facebook siapa tah yang buat ni, oklah, takpa, jom kita baca dan tengok kita duduk kat mana. ….

Solat : Apa Kata Ustaz ?

Kisah solat paling penting dalam sejarah, apapun nak kena jawab nanti, SOLAT paling awal sekali. Oklah, sementara aku terdapat benda link ni, bagus, betul mamat ….

Open chat