FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Tag: suka

Bukan Suka Suka Allah Aturkan

BUKAN SUKA SUKA Bukan suka² Allah jodohkan kita dengan isteri yang suka melawan..Bukan suka² Allah jodohkan kita dengan suami yang panas baran..Bukan suka² Allah berikan ….

Jangan Suka Hati Kutip Duit Syiling

Jangan sesekali kutip duit syiling yang hampa jumpa.. Syiling dihalaman rumah Syiling didepan pintu rumah Syiling disebelah kereta anda Syiling yang tak tahu asal usulnya ….

Kita Suka Buang Duit ?

Setiap orang ada waktunya diberi peluang , definasi peluang ini lebih besar kerana tuhan itu maha adil dan setiap dari kita diberikan peluang. Abam bicara ….

Orang Afrika Suka Baju Rina Salleh ?

Ada beberapa hari minggu lepas, gua dan wife telah ikut pergi perasmian, pertunjukkan fashion, oh koleksi terbaru Rina Salleh 2016, memang sangat lawa, termasuk model ….

Kenapa Saya Suka Tulis Blog

Alhamdulillah, hari ini hari terakhir cabaran, cabaran 30 hari untuk semua peserta blog kami, kami takdalah pandai sangat pasal blog, ada je yang lebih bagus. ….

SEO Blog Yang Google Tak Suka

Hahahha, blog yang saya suka , tak banyak, tapi takda spesifik blog pun yang saya suka, tapi apa yang best bila baca blog ni, mesti ….

Budak ASB Suka BUAH HARUM MANIS ?

bukan budak ASB je, orang lain dengor je cerita harum manis,semua nak ambil port, tapi memang terbaiklah, tengah musim sekarang ni, aku tengok si Naja, ….

Orang MELAKA SUKA Tulis BLOG ?

Hooo betul ke ni , hahhaha tajuk biar gempak sikit, sebab nak suka sangat orang melaka nak tulis blog, jadi saya sampai terlupa beberapa perkara ….

Cara Nak Jemput Rakan Suka Page

Dah lama orang tak tanya soalan ni kepada saya. So nampaknya nak kenalah berkongsi rahsia macam mana nak jemput para penonton facebook suka page yang ….

Open chat