Tag: sukan

Syazwan Zainon

Hangpa kata Badrol baktiar power, ye memang power sebab sumbat dua gol, lepas kata ken ilso power, sumbat satu gol, hahaha, tapi aku nampak Syazwan ….

Antonio Conte

Italian manager yang menang epl untuk chealsea selepas anceloti, style 3-4-3, spanish attacking player, pedro, costa, fabregas, with italian minded counter attacking genius !!!

Faiz Subri

FAIZ SUBRI VS FAIZ SAAID Alhamdulillah, hebat gila faiz subri, berhempas pulas semua penyokong malaysia, dan serata dunia vote gol faiz subri dan last sekali ….

Juara Catur Dunia

  ARREESSA ZULAIKHA JUARA CATUR DUNIA Alhamdulillah, hari ini, arreessa dah melangkah lagi kedunia baru, ye dunia sekolah rendah. Hari ini sebagai orientasi , kenali ….

Kedah Juara Piala Malaysia 2016

TAHUN CEMERLANG BOLASEPAK KEDAH Pencapaian kedah tahun ni taklehlah nak dibandingkan dengan zaman Double Treble dulu, tapi tahun ni Kedah adalah pesaing yang hebat, dan ….

La Roja Kena Rojak !!!

Semalam punya game tak sempat tengok, setelah penat dari dinner RMC, nampaknya terrtidur terus sampai ke subuh, rupanya, tengok result, hahaha, bajet ramai kata sepanyol ….

Open chat